Репресиите на Рашков продължават в област Пловдив Репресиите на

...
  Репресиите на Рашков продължават в област Пловдив Репресиите на
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски: Репресиите на Бойко Рашков няма да отнемат победата на ГЕРБ

 
Репресиите на Рашков не престават в област Пловдив
" Репресиите на Рашков не престават в област Пловдив. Тази заран Икономическа полиция нахлу в хранителния магазин на Тодор Гьошев в Ново село, община Стамболийски. След изненадващата инспекция той е приканен да подпише декларация, че няма да пропагандира за изборите на 14 ноември. "

Това споделя кметът на Стамболийски Георги Мараджиев.

Да поддържат Гьошев и да изразят своето неодобрение от полицейските способи за заплашване на Бойко Рашков пред магазина се събраха хора от селото, както и от други обитаеми места в община Стамболийски. С тях бяха и регионалният координатор на ГЕРБ-Пловдив област и кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев и претендентът за депутат Владимир Пильов. За да изрази възмущението си от нарочните инспекции събралото се голям брой в Ново село блокира пътя пред колите на служителите на реда като не им разреши близо час да тръгнат на последваща инспекция. От тяхна страна пък беше изработен иопит да бъдат прегазени хора, за благополучие несполучлив.
 Проверка за платен избор и в дома на кмета на Стамболийски (ВИДЕО) Проверка за платен избор и в дома на кмета на Стамболийски (ВИДЕО)
Пловдивската полиция ревизира през днешния ден редица сигнали за платен избор. За инспекция в дома му алармира и кметът на Стамболийски и регионален...



" С тези инспекции, с това прилепяне на хора и всяване на боязън няма да ни спрат. Така единствено ще ни оказват помощ да спечелим безапелационно изборите “, разяснява още Мараджиев.

Той заяви, че в случай че нарочните инспекции през днешния ден не спрат, то на следващия ден, четвъртък, ще блокират входа на полицейското ръководство в Стамболийски.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР